Oma Designin tarina

Tarinamme & missiomme

Jotta lapsen päiväkotikuvat eivät näyttäisi samalta kuin vanhemman päiväkotikuvat 30 vuotta takaperin…

Missiomme on uudistaa vuosikymmeniä paikallaan ollutta koulu- ja päiväkotikuvauksen toimialaa sellaisilla kuvilla ja tuotteilla, joita itse haluaisimme omista lapsistamme nähdä ja tilata! Me uskomme, että koulu– ja päiväkotikuvaus on muutakin kuin valokuva albumissa tai tarrakuva lompakossa.

From players to players & from parents to parents – tietenkin seurojen ehdoilla. Oma Design ei ole tavallinen valokuvaamo. Katso oheinen video, tapaa meidät ja kuule miten me muutamme vuosikymmeniä paikallaan ollutta urheilu– ja koulukuvauksen toimialaa.

Lisäksi uskomme, että rippikuvauskin on muutakin kuin kuvahaitari piirongin päällä.

Haluamme tarjota vanhemmille hyvin suunniteltuja kuvia ja laadukkaita kuvatuotteita niin sisustukseen ja hauskoiksi lahjaideoiksi kuin muistoiksi ainutlaatuisista nuoruusvuosista. Katso oheinen video, jossa kerromme lisää.

Oma Designin historia

Suunta kohti vihreämpää huomista

Otamme huomioon kuvattavien tulevan maailman. Olemme tehneet ympäristöystävällisiä päätöksiä tuotannossa ja materiaaleissa. Pyrimme myös välttämään ylimääräisten kuvien tuottamista. Tämän ansiosta olemme ensimmäisiä alallamme saamaan Ekokompassi-sertifikaatin. Tarjoamme muotokuvia myös digitaalisessa muodossa.

Avoimet työpaikat

Oletko ammatiltasi valokuvaaja ja saat valokuvattavat keimailemaan luontevasti kameran edessä?