Urheilukuvaus

Etsitkö ammattikuvaajaa urheilukuvaukseen?

Oma Design on Suomen suurin urheiluvalokuvaamo, joka tarjoaa seuralle huippukuvat veloituksetta ja junioreille supersuositut All stars -pelaajakorttikuvat, jollaisia ei ole ennen nähty!

Helppokäyttöisessä verkkokaupassamme tuunaat ja tilaat kuvat vaivattomasti ilman ostopakkoa.

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous urheilukuvauksesta lomakkeella,suoraan sähköpostilla sport@omadesign.fi tai soita 040 830 8265 ja varaa paikallinen ammattikuvaaja urheiluseuralle.

Oma Design - Urheilukuvaus urheiluseuroille

Haluatko ilmoittautua kuvaukseen?

Jos olet aikeissa ilmoittautua urheilukuvaukseen, siirry ilmoittautumissivulle.

Jätä tarjouspyyntö urheilukuvauksesta

Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme. Lomakkeen lähettäminen ei velvoita mihinkään.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Olen lukenut ja hyväksynyt Oma Design Oy:n tietosuojakäytännön

5 syytä valita Oma Design

1. Ilmainen valokuvaus

Onhan se uskomatonta, mutta kuitenkin totta: Oma Design valokuvaa ennennäkemättömällä konseptillaan koko seuraorganisaation lajista riippumatta. Minimimäärä valokuvauksen järjestämiselle on 100 junioria. Seura saa ammattikuvaajan ottamat kuvat veloituksetta käyttöönsä, ja juniorit pääsevät loistamaan oman lajinsa supertähtenä esikuviensa tavoin. Näistä kuvista pitävät kaikki!

Oma Design - Ilmainen valokuvaus
Oma Design - Seuran imagoa uudelle tasolle

2. Seuran imagoa uudelle tasolle

Samalla kun kasvatatte seurauskollisuutta juniorien ja vanhempien keskuudessa tarjoamalla heille hauskat ja ikimuistoiset valokuvaukset, tarjoutuu teille mahdollisuus seuran imagon parantamiseen. Seura saa valmiit ja seuran logolla varustetut kuvat veloituksetta sisäistä käyttöä, kuten www-sivuja, markkinointimateriaaleja, kausijulkaisuja yms. varten.

3. Helpot ja hauskat kuvaukset

Kuvauskoordinaattorimme ja kokeneet valokuvaajamme huolehtivat siitä, että kuvauksen järjestäminen ei vaadi seuralta yhtään enempää kuin on välttämätöntä ja että kuvauksessa kaikilla on hauskaa. Valokuvaustapahtuma hoituu sujuvasti ammattitaidolla, ja pelaajat poseeraavat kameran edessä rennosti omalla tyylillään superstaran elkein.

Oma Design - Helpot ja hauskat kuvaukset
Oma Design - All stars -tason tuotevalikoima

4. All stars -tason tuotevalikoima

Tuotevalikoimastamme löydät kaiken, mitä pelimies tai -nainen tarvitsee: juomapulloa treeneihin, pelaajakortteja omilla tiedoilla, mukeja kotiin tai työpaikalle, tauluja kodin sisustukseen, lahjaideoita sukulaisille ja kavereille jne.

5. Luonto kiittää ja vanhemmat & juniorit rakastavat

Oma Design toimii vanhemmilta vanhemmille -periaatteella. Ideanamme on tarjota sellaisia kuvia ja tuotteita, joita itse haluaisimme omista lapsistamme tilata. Perheet voivat tilata mieleisensä kuvat ja tuotteet helppokäyttöisessä verkkokaupassamme ilman ostopakkoa. Tarjoamme myös hiilineutraaleja tuotteita, joiden hiilijalanjälki kompensoidaan istuttamalla puita. Kuvaajamme tulevat aina mahdollisimman läheltä kuvauspaikkaa välttääksemme turhat päästöt ja tukeaksemme paikallisia valokuvausyrittäjiä.

Oma Design - Luonto kiittää ja vanhemmat & juniorit rakastavat
Oma Design - Inspiroidu urheilukuvautuotteista

Inspiroidu kuvatuotteista

Super-duper-laajasta tuotevalikoimastamme löydät tutut klassikkotuotteet, mutta myös sisustustuotteita ja hauskoja lahjaideoita. Kaikki tuotteet toimivat mainiosti designeilla tai ilman. Meiltä saat tilattua kuvat tottakai myös sähköisinä tiedostoina.