Koulukuvaus

Etsitkö ammattikuvaajaa kouluun?

Uuden koulukunnan koulukuvaamona ja design-koulukuvien edelläkävijänä olemme ensimmäisenä Suomessa tarjonneet vanhemmille sekä kuvankauniit klassiset koulukuvat että upeat ja hauskat design-koulukuvat. Pyrimme kuvissa tuomaan esiin oppilaan persoonan ja oman tyylin, ja verkkokaupassa vanhempi voi vielä halutessaan tuunata kuvaa yksilöllisemmäksi erilaisilla designeilla.

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous koulukuvauksesta lomakkeella, suoraan sähköpostilla info@omadesign.fi tai soita 044 491 8888  ja varaa paikallinen ammattikuvaaja kouluun.

Oma Desing - Koulukuvaus kouluille ja oppilaitoksille

Haluatko ilmoittautua kuvaukseen?

Jos olet aikeissa ilmoittautua koulukuvaukseen, siirry ilmoittautumissivulle.

Jätä tarjouspyyntö koulukuvauksesta

Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme. Lomakkeen lähettäminen ei velvoita mihinkään.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Olen lukenut ja hyväksynyt Oma Design Oy:n tietosuojakäytännön

Klassiset & design-koulukuvat

Vanhemmilta vanhemmille

Jotta lapsen koulukuvat eivät näyttäisi samalta kuin vanhemman koulukuvat 30 vuotta takaperin… Missiomme on uudistaa vuosikymmeniä paikallaan ollutta koulukuvauksen toimialaa sellaisilla kuvilla ja tuotteilla, joita itse haluaisimme omista lapsistamme nähdä ja tilata! Me uskomme, että koulukuvaus on muutakin kuin valokuva albumissa tai tarrakuva lompakossa. Haluamme tarjota vanhemmille hyvin suunniteltuja kuvia ja laadukkaita kuvatuotteita niin sisustukseen ja hauskoiksi lahjaideoiksi kuin muistoiksi ainutlaatuisista kouluvuosista. Katso oheinen video, jossa kerromme lisää.

Oma Design - Vanhemmilta vanhemmille
Oma Design - Kuvat & ympäristö

Kuvat & ympäristö

Monipuolisesta tuotevalikoimastamme löydät koulukuvauksen klassikkotuotteet, mutta myös lahja- ja sisustustuotteita kuten mukeja, tauluja ja avaimenperiä.

Valokuvamme valmistetaan ympäristöystävällisesti ilman kemikaaleja. Tämä valmistusmenetelmä takaa lisäksi valokuviin kirkkaat värit, hyvän terävyyden sekä kestävän laadun. Meiltä saat myös hiilineutraalin vaihtoehdon valokuvista, ryhmäkuvista, tarrakuvista ja magneeteista. Hiilineutraalien tuotteiden hiilijalanjälki kompensoidaan istuttamalla puita. Tuotteen hinta sisältää kompensoinnin, ja puiden istuttamisesta vastaa Puuni Oy.

Kouluille ja vanhempain­yhdistyksille

Koulut ja vanhempainyhdistykset ohoi! Kehotamme teitä tutustumaan Suomen nopeimmin kasvavan koulukuvaamon toimintatapoihin oheisesta linkistä. Sitten vain yhteydenotto meille, niin olette askeleen lähempänä suosittuja Oma Design -kuvauksia, jotka tuottavat hymyn oppilaiden lisäksi myös opettajien ja vanhempien kasvoille.

Oma Design - Kouluille ja vanhempain­yhdistyksille
Oma Design - Inspiroidu kuvatuotteista

Inspiroidu kuvatuotteista

Super-duper-laajasta tuotevalikoimastamme löydät tutut klassikkotuotteet, mutta myös sisustustuotteita ja hauskoja lahjaideoita. Kaikki tuotteet toimivat mainiosti designeilla tai ilman. Meiltä saat tilattua kuvat tottakai myös sähköisinä tiedostoina.