Päiväkotikuvaus

Etsitkö ammattikuvaajaa päiväkotiin?

Uuden koulukunnan päiväkotikuvaamona ja design-päiväkotikuvien edelläkävijänä olemme ensimmäisenä Suomessa tarjonneet vanhemmille sekä kuvankauniit klassiset koulukuvat että upeat ja hauskat design-päiväkotikuvat. Pyrimme kuvissa tuomaan esiin lapsen persoonan ja oman tyylin, ja verkkokaupassa vanhempi voi vielä halutessaan tuunata kuvaa yksilöllisemmäksi erilaisilla designeilla.

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous koulukuvauksesta lomakkeella, suoraan sähköpostilla info@omadesign.fi tai soita 044 491 8888 ja varaa paikallinen ammattikuvaaja päiväkotiin.

Oma Desing - Päiväkotikuvaus päiväkodeille

Haluatko ilmoittautua kuvaukseen?

Jos olet aikeissa ilmoittautua päiväkotikuvaukseen, siirry ilmoittautumissivulle.

Jätä tarjouspyyntö päiväkotikuvauksesta

Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme. Lomakkeen lähettäminen ei velvoita mihinkään.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Olen lukenut ja hyväksynyt Oma Design Oy:n tietosuojakäytännön

Klassiset & design-päiväkotikuvat

Päiväkotien ja perheiden ehdoilla

Oma Design on vanhempien perustama koulukuvaamo, joka toimii joustavasti päiväkotien yksilölliset tarpeet huomioiden. Emme postita perheille pakkomyyntipaketteja, vaan kuviamme voi katsella verkkokaupassa ilman ostopakkoa.

Oma Design - Päiväkotien ja perheiden ehdoilla
Oma Design - Klassiset & design-päiväkotikuvat

Klassiset & design-päiväkotikuvat

Miksi tyytyä toiseen, kun voi saada molemmat? Oma Designin asiakkaat voivat valita perinteiset tai design-päiväkotikuvat. Useimmat perheet valitsevat molemmat. Eikä siinä vielä kaikki, kuvia voi lisäksi tuunata yksilöllisiksi erilaisilla sävy- ja tekstielementeillä!

Luonto kiittää ja vanhemmat tykkää

Oma Design toimii vanhemmilta vanhemmille -periaatteella. Ideanamme on tarjota sellaisia kuvia ja tuotteita, joita itse haluaisimme omista lapsistamme tilata. Tuotevalikoimastamme löytyy klassikoiden lisäksi kivoja tuotteita niin arkeen, lahjaksi kuin sisustukseenkin. Tulostamme valokuvat ilman kemikaaleja ja tarjoamme myös hiilineutraaleja tuotteita, joiden hiilijalanjälki kompensoidaan istuttamalla puita.

Oma Design - Luonto kiittää ja vanhemmat tykkää
Oma Design - Inspiroidu kuvatuotteista

Inspiroidu kuvatuotteista

Super-duper-laajasta tuotevalikoimastamme löydät tutut klassikkotuotteet, mutta myös sisustustuotteita ja hauskoja lahjaideoita. Kaikki tuotteet toimivat mainiosti designeilla tai ilman. Meiltä saat tilattua kuvat tottakai myös sähköisinä tiedostoina.